Fenkolikuha ja sitruunamuusi

Raikas kalaherkku, jossa maistuu sekä fenkoli että sitruuna.

Ainekset fenkolikuhaa varten (neljälle):

4 kuhafilettä
100 g kylmäsavustettua lohta
mätitahnaa
suolaa
pippuria
1 fenkoli
1 sipuli
1 purjo
2 dl valkoviiniä
voita

1. Mausta kuhafileet kevyesti suolalla ja pippurilla. Levitä fileiden päälle ohut kerros mätitahnaa sekä kylmäsavulohiviipale. Kääri rullalle, siten että pyrstöpuoli jää ulospäin, kiinnittä rulla hammastikulla.
2. Pilko fenkoli, sipuli ja purjo suikaleiksi.
3. Paista vihannekset kevyesti voissa, mausta suolalla ja lisää viini.
4. Nosta kuharullat vihannesten päälle, siten että ne juuri koskettavat pannun pohjaa. Anna hautua noin 10 min., kunnes kalat ovat kypsyneet.

Sitruunamuusin ainekset:

noin 1 kg perunoita
sitruuna
oliiviöljyä
suolaa

1. Muussaa keitetyt ja kuoritut perunat haluamaksesi muusiksi. Lisää joukkoon sitruunan raastettu kuori, oliiviöljy sekä suolaa maun mukaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s