Kaalilaatikko

Perinteinen kaalilaatikko on erään perheen lempiherkkua!

Ainekset:

400 g naudanjauhelihaa
1 sipuli
1 ½-2 dl ohraryynejä
kaalia
vettä
lihaliemikuutio
suolaa
pippuria

1. Pilko kaali ohuiksi suikaleiksi ja hauduta kattilassa ohraryynien kanssa. Lisää joukkoon myös vesi ja lihaliemikuutio.
2. Pilko sipuli ja ruskista jauhelihan kanssa, mausta suolalla ja pippurilla.
3. Sekoita ruskistettu jauheliha kypsyneen kaali-ohraryyniseoksen kanssa.
4. Laita uunivuokaan ja paista 200 °c:ssa noin puoli tuntia.
5. Tarjoile puolukkasurvoksen kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s