Hunajapannacotta

Aivan erinomainen ja nopea jälkiruoka! Annosten on kuitenkin hyvä olla melko pienet ja pannacotan makeutta voi hyvin taittaa tarjoilemalla vaikka passionhedelmää sen kanssa.

Ainekset (neljälle):

4 dl kuohukermaa
1 ½ rkl hunajaa
1-2 rkl sokeria
3 liivatelehteä

1. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
2. Kuumenna kerma kiehuvaksi, lisää hunaja, sokeri sekä pehmenneet ja puristetut liivatelehdet. Sekoita hyvin.
3. Kaada annosmaljoihin ja laita jääkaappiin jähmettymään, valmiita noin kahdessa tunnissa.
4. Koristele passinonhedelmällä tai jollakin muilla raikkailla hedelmillä tai marjoilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s