Piimärieskat

Tämä resepti oli pitkään unohduksissa, kunnes se joku päivä sitten tuli mieleeni. Nämä rieskat maistuvat ehdottomasti parhailta uunituoreina ja pelkkä voi päälle riittää!

Ainekset:
3 dl piimää
1 tl suolaa
10 g hiivaa
2 dl ohrajauhoja
2 dl vehnäjauhoja

1. Lämmitä piimä kädenlämpöiseksi ja lisää joukkoon hiiva, suola sekä keskenään sekoitetut jauhot.
2. Anna taikinan nousta.
3. Ota taikinasta pikkulusikoilla pellille nokareita ja taputtele ne ohrajauhojen avulla ohuiksi kakkaroiksi.
4. Paista 250 asteessa kunnes pinta hieman ruskistuu.

2 thoughts on “Piimärieskat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s