Kevätkääryleet

Kokeilin jokin aika sitten tehdä ensimmäistä kertaa kevätkääryleitä, jotka olivatkin yllättävän helppoja valmistaa! Taikina tosin on hyvin ohutta, joten sen käsittely vaatii jonkin verran kärsivällisyyttä. Taikinalevyjä on yhdessä paketissa hyvin paljon, ja mietinkin onnistuisko kypsentämättömien kääryleiden pakastaminen.

Ainekset:
valmiita kevätkäärylelevyjä (saa ainakin etnisistä kaupoista)
puolikas, pieni kaali
2 porkkanaa
bambunversoja
ituja
kevätkäärylemausteseos tai mausteita oman maun mukaan
½ l – 1 l öljyä uppopaistamiseen (esim. rypsiöljyä)

1. Pilko kaali, porkkanat ja bambunversot ohuiksi suikaleiksi, noin tulitikun paksuisiksi.
2. Paista kevyesti öljyssä ja mausta.
3. Täytä taikinalevyt paketissa olevan ohjeen mukaisesti.
4. Paista kuumassa öljyssä kunnes kääryleet saavat kauniin värin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s