Raparperi-vanilijalikööri sekä kriikunalikööri

Tämän syksyn liköörisaldona on raparperi-vanilijalikööri sekä kanelilla mausettu kriikunalikööri! Molemmat ovat erittäin hyviä, raparperi-vanilija kesäisen raikas ja kriikuna taas sopiva joululikööriksi. Molemmat tehty samalla ohjeella kuin aikaisemmin julkaisemani mustaherukka-vadelmalikööri. Raparperit pilkoin kuorineen ja mausteeksi laitoin yhden vanilijatangon. Kriikunoiden joukkoon laitoin kaksi kanelitankoa. Tekeytymisaika molemmissa hieman yli kaksi kuukautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s