Purjo-kanttarellipiirakka

Tämä ruokaisa piirakka onnistuu muistakin sienistä, mutta purjo ja kanttarelli ovat erinomainen yhdistelmä! Munamaito tekee piirakasta sopivan mehukkaan.

Pohja:
150 g margariinia
2 ½ dl vehnäjauhoja
2 rkl kylmää vettä

Täyte:
1 purjo
3 dl kanttarelleja tai muita sieniä
3 kananmunaa
3 dl maitoa
2 dl juustoraastetta
suolaa
pippuria

1. Sekoita pohjaa varten vehnäjauhot haarukalla margariinin joukkoon. Kun seos on murumainen, niin lisää joukkoon kylmä vesi ja sekoita tasaiseksi.
2. Halkaise purjo ja pese puhtaaksi. Pilko purjo ja paista pilkottujen sienien kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla.
3. Sekoita kananmunat maidon joukkoon ja lisää sekaan juustoraaste. Mausta tarvittaessa suolalla.
4. Painele taikina irtopohjavuoalle. Laita sienet pohjan päälle ja kaada päälle munamaito.
5. Paista 200°c:ssa noin 40 minuuttia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s