Luumu-omenapaistos

Tällä ohjeella voi tehdä paistoksia lähes mistä marjoista tai hedelmistä tahansa! Karviaiset, luumut ja nektariinit sopivat ainakin hyvin. Erittäin yksinkertainen ohje ja erittäin hyvä – lisäksi vain vanilijakastiketta. Paistoksia voi maustaa kanelilla tai kaardemummalla, jos haluaa vaihtelua.

Ainekset:
150 g margariinia
1 ½ – 2 dl kaurahiutaleita (myös vehnäleseet käyvät)
1 dl sokeria, lisäksi sokeria täytteen päälle
4 – 5 dl omenoita ja luumuja

1. Kuori omenat ja poista luumuista kivet. Halkaiset luumut ja pilko omenat samankokoisiksi palasiksi.
2. Laita täyte uunivuoalle ja ripottele päälle sokeria sekä halutessasi kanelia.
3. Sulata margariini ja lisää joukkoon kaurahiutaleet sekä sokeri.
4. Kaada rasva-kaurahiutaleseos täytteen päälle.
5. Paista 200°c:ssa noin 20 minuuttia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s