Kreikkalaiset vartaat

Näiden vartaiden marinadi on aivan erinomainen! Punaviini ja valkosipuli antavat lihalle hyvän maun ja pitkä marinointi takaa mureuden.

Ainekset:
500 g naudan, lampaan tai karitsan sisäfilettä
1 kesäkurpitsa
1 paprika
kirsikkatomaatteja
pikkusipuleita

Marinadi:
1 dl öljyä
1 dl punaviiniä
4 rkl soijakastiketta
2 rkl hunajaa
4 valkosipulinkynttä
yrttejä
mustapippuria

1. Sekoita marinadiainekset keskenään. Pilko liha varrastikkuihin sopiviksi paloiksi ja laita marinoitumaan noin vuorokaudeksi.
2. Pilko kasvikset ja laita ne lihojen kanssa varrastikkuihin.
3. Grillaa kypsiksi ja tarjoa esimerkiksi tzatzikin kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s