Kesäkeitto

Kesäkeitto maistuu parhaimmalta tuoreista vihanneksista valmistettuna, viimeistele voinokareella ja tuoreella persilijalla – nam!

Ainekset:
vettä sen verran, että vihannekset peittyvät
perunoita
porkkanoita
kukkakaalia
herneitä
maitoa
suolaa
persilijaa
voita

1. Lisää kuoritut ja lohkotut perunat ja porkkanat kiehuvaan veteen, mausta suolalla ja keitä hetki.
2. Lisää joukkoon pieniksi paloiteltu kukkakaali sekä herneet.
3. Kun vihannekset ovat melkein kypsiä lisää  joukkoon maito, muutama desi riippua veden määrästä.
4. Lisää viimeiseksi voinokare ja persilijasilppu, muista tarkistaa maku.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s