Phad Kha Pao Ngua

Tässä, melko tulisessakin, ruoassa on tukevasti makua, jota pavut raikastavat. Chlin ja valkosipulin paistaminen öljyssä saa silmät vuotamaan ja yskittämään, mutta näitä ei kannata pelästyä.

Ainekset:
250 g naudan jauhelihaa
2 valkosipulinkynttä
3-4 pikkuchiliä
öljyä
2 dl vihreitä papuja
1 dl thai-basilikaa
1 rkl osterikastiketta
1 rkl kalakastiketta
1 tl sokeria

1. Kuumenna öljy paistinpannussa lisää joukkoon pilkottu valkosipuli sekä chili, paista hetki.
2. Lisää joukkoon jauheliha ja paista kypsäksi.
3. Mausta osteri- ja kalakastikkeella sekä sokerilla.
3. Lisää joukkoon noin 0,5 cm pituisiksi palasiksi paloitellut pavut sekä revitty thai-basilika.
4. Paista vielä hetki, tarjoile riisin kera.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s