Itämaiset porsaanribsit

Tämän kesän uutuusgrillikirjasta ”Grilli kuumana” löytämäni ja hieman muokkaamani ribsresepti. Näiden valmistus sujui melko vaivattomasti, kun lihoja ei tarvinnut ensin keittää ja tulos oli yllättävän murea.

Ainekset:
2 kg porsaanribsejä
6 dl soijakastiketta
kanelitanko
2 kpl tähtianista
1 rkl mustapippuria rouheena
2 appelsiinin mehu ja yhden appelsiininkuori
½ dl  hunajaa

1. Sekoita morttelissa kanelitanko, tähtianikset, appelsiininkuoriraaste, pippurit sekä yhden appelsiinin mehu.
2. Kaada soija sekä puolet mausteseoksesta lihojen päälle ja anna marinoitua vähintään neljä tuntia.
3. Lisää toisen appelsiinin mehu mausteseokseen, sekä hunaja että tilkka soijaa.
4. Ota ribsit marinadista ja grillaa rapeaksi. Sivele paistaessa ribsejä mausteseoksesta, hunajasta ja soijasta tehdyllä kastikkeella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s