Raparperipiirakka

Kevään ensimmäinen raparperipiirakka vanilijajäätelön kera – nam!

Pohja:
175 g sulatettua margariinia
4 dl vehnäjauhoja
1 dl sokeria
½ dl leivinjauhetta
1 tl vanilijasokeria

Täyte:
500-700 g raparperejä
1-1½ dl sokeria
2 tl vanilijasokeria
2 rkl perunajauhoja

1. Sulata margariini, anna jäähtyä hieman ja lisää joukkoon sokeri sekä kuivat aineet.
2. Kuori ja pilko raparperit.
3. Painele ¾ taikinasta piirakkavuoalle ja ripottele pinnalle perunajauhot.
4. Laita raparperit pohjan päälle ja ripottele pinnalle sokeri.
5. Murustele raparperien päälle lopputaikina.
6. Paista noin 30 min 200° c:ssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s