Pekonisimpukat

Fenkoli ja pekoni antavat simpukoille hyvän lisämaun. Kaiken lisäksi simpukoita on erittäin helppo valmistaan! On kuitenkin tärkeää muistaa tarkistaa, että kaikki simpukat ovat eläviä ennen valmistusta, eli kuoret ovat kiinni tai ainakin menevät kiinni, kun niitä vähän kopauttaa.

Ainekset:
500 g – 700 g simpukoita
sipuli
fenkoli
valkoviiniä
kermaa
voita
suolaa
pippuria
persilijaa
pekonia

1. Pese simpukat harjalla puhtaaksi ja varmista, että ne ovat vielä elossa.
2. Pilko sipuli ja fenkoli ohuiksi siivuiksi.
3. Paista simpukat, sipulit ja fenkolit voissa korkea reunaisessa kasarissa.
4. Kun simpukoiden kuoret ovat auenneet lisää, suola, pippuri ja viini, anna kiehua hetki.
5. Lisää joukkoon kerma ja persilija, tarkista maku.
6. Ripottele pinnalle paistettu pekoni ja tarjoile patongin kanssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s