Jogurttilammas

Lammas maistuu pääsiäisenä, ja mikseti tietysti muulloinkin. Tässä ohjeessa juustokumina antaa lampalle hyvän maun, jota pehmentää vielä jogurtti.

Ainekset:
noin 1 kg lampaanpaistia
5 valkosipulinkynttä
3 dl maustamatonta jogurttia
2 rkl sitruunanmehua
2 rkl soijakastiketta
2 rkl hunajaa
1 rkl juustokuminaa
1 dl silputtua tuoretta minttua

1. Tee lampaanpaisiin pieniä viiltoja ja painele valkosipulit kolosiin.
2. Sekoita kaikki muut ainekset keskenään ja kaada lampaan päälle.
3. Anna marinoitua jääkaapissa yön yli.
4. Laita paisti paistovuokaan ja kaavi ylimääräiset mausteet pois, paista 150 °c:ssa noin kaksi tuntia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s