Fetahampurilainen

Mukavaa vaihtelua hampurilaisiin saa, kun tekee pihvin lampaanjauhelihasta ja juustona käyttää fetajuustoa!

Ainekset:
Perussämpylätaikina-ainekset, sämpylät saavat olla melko miedon makuisia, joilloin täytteen maut pääsevät parhaiten esille.

400 g lampaanjauhelihaa
sipuli
kananmuna
korppujauhoja
suolaa
pippuria
fetajuustoa
tomaattia
kevätsipulia/ punasipulia
salaattia
oliiviöjlyä

1. Kuutio sipuli pieneksi ja sekoita jauhelihan joukkoon, lisää kananmuna, suola pippuri sekä muutama ruokalusikallinen korppujauhoja. Sekoita hyvin ja anna maustua hetki.
2. Muotoile jauheliha pihveiksi ja paista pannulla.
3. Leikkaa feta ohuiksi siivuiksi, viipaloi tomaatti ja sipuli, ja revi salaatti.
4. Kokoa hampurilaisiksi ja mausta riittävästi oliiviöljyllä, jotta hampurilaiset eivät jää liian kuiviksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s