Sitruunainen tonnikalapiirakka

Tämä melko yksinkertainen tonnikalapiiras maistuu erinomaiselta raikkaan salaatin kanssa! Sitruuna tuo piirakkaan mukavaa pirteyttä.

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
150 g margariinia
1-2 rkl kylmää vettä

Täyte:
1 purjo
1 prk tonnikalaa
2 dl ruokakermaa
2 kananmunaa
puolikkaan sitruunan mehu
tilliä
suolaa
pippuria

1. Pehmennä haarukan avulla kylmä margariini ja lisää joukkoon jauhot. Lisää joukoon kylmä vesi kevyesti sekoittaen.
2. Pilko purjo puolen sentin paksuisiksi renkaiksi. Paista kevyesti pannulla.
3. Lisää purjon joukkoon tonnikala, tilli, sitruunanmehu, suola ja pippuri.
4. Laita täyte piirakkavuolle painellun pohjan päälle.
5. Sekoita ruokakerma ja kanamunat ja kaada täytteen päälle.
6. Paista 200°C:ssa noin puoli tuntia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s