Rosmariini-olutmakkara

Itsetehty makkara on todellakin kaiken uurastuksen väärti. Mausteeksi voi laittaa melkein mitä vaan. Ennen joulua rosmariini ja tumma olut antavat makkaralle mukavan talvisen maun!

Ainekset:
500 g naudanlihaa
500 g porsaanlihaa
200 g silavaa
1 pkt pekonia
2 sipulia
2 dl tummaa olutta
1 ½ dl kermaa
2 rkl rosmariinia
1 tl neilikkaa
suolaa
pippuria
lampaansuolta noin 5 m

1. Leikkaa lihat pienehköiksi paloiksi ja jauha lihamyllyllä. Lihat on hyvä jauhaa myllyllä kahteen kertaan.
2. Kuullota pieneksi pilkottu sipuli pannulla ja lisää lihamassan joukkoon muiden ainesten kanssa.
3. Maun tarkistamiseksi paista pieni pala lihamassaa pannulla.
4. Pursota liha suoleen ja kierritä sopivan kokoisiksi makkaroiksi.
5. Keitä makkaroita hetki vedessä ja paista ennen tarjoamista.
6. Esikypsennetyt makkarat voi hyvin pakastaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s