Piparkakkutalo

Äidin piparkakkuohjeella tehdyistä pipareista tulee parhaita. Mitä ohuempia piparit ovat sitä parempia!

Taikina:
250 g margariinia
2 ¼ dl sokeria
¾ dl siirappia
1 kananmuna
2 tl kanelia
1 tl inkivääriä
1 ½ tl neilikkaa
2 tl pomeranssinkuorta
1 ½ tl soodaa
6 dl venhäjauhoja

1. Siirappi ja muut mausteet kiehautetaan. Siirapin annetaan jäähtyä, ei kuitenkaan kylmäksi.
2. Sokeri ja voi vaahdotettaan, joukkoon lisätään siirappiseos sekä kananmuna.
3. Sooda-jauhoseos sekoitetaan joukkoon.
4. Annetaan olla kylmässä yön yli.
5. Paistetaan 200°c:ssa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s