Meang kai

 

Yksi thai-ruoka, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla, jos haluaa maistaa jotakin hieman erilaista. Kiitos hyvästä reseptistä Pui!

 

Täyte:

4 kpl broilerifileitä
2 rkl osterikastiketta
4-6 kpl salottisipulia
2 kpl sitruunaruohoa
suolaa
pippuria

1. Laita uunivuokaan broilerifileet, salottisipulit ja pilkottu sitruunaruoho.
2. Kaada päälle osterikastike ja mausta suolalla ja pippurilla.
3. Paista uunissa 200°c:ssa noin puoli tuntia.
4. Revi kypsät broilerit pieniksi palasiksi.

Pähkinäkastike:

2 dl suolapähkinöitä
2 kpl chiliä
4-5 rkl kalakastiketta
½ dl sokeria
½ dl tuoretta korianteria
2 limeä

1. Murskaa pähinät tehosekoittimella.
2. Pilko chili ja korianteri pieneksi. Lisää kalakastikkeen, sokerin ja limenmehun kanssa pähkinämurskan joukkoon. Seoksesta tulee tahnamainen.

Tarjoa kiinankaalin ja keittettyjen riisinuudeleinen kanssa. Salaattilehden päälle laitetaan nuudelit, broileripalat sekä pähkinäkastke.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s