Tomaatti-vuohenjuustopiirakka

Tomaatti ja vuohenjuusto on voittamaton yhdistelmä – myös tässä piiraassa! Pohjataikinassa oleva juustoraaste tekee pohjasta erityisen rapean.

Pohja:

100 g margariinia
1 ½ dl juustoraastetta
n. 3 dl vehnäjauhoja
2 rkl kymlää vettä

Täyte:

2 rkl punaista pestoa
4 tomaattia
1 punasipuli
150g – 200g vuohenjuustoa
suolaa
pippuria

 

1. Sekoita haarukalla kylmän voin joukkoon vehnäjauhot ja juustoraaste, lisää kylmä vesi.
2. Painele takina piirasvuoalle.
3. Levitä taikinan päälle punainen pesto.
4. Leikkaa tomaatti, punasipuli ja vuohenjuusto ohuiksi siivuiksi.
5. Asettele tomaatit, sipuli sekä vuohenjuusto limittäin piirakkapohjan päälle.
6. Ripottele pinnalle suolaa ja pippuria.
7. Paista 175°c:ssa noin puoli tuntia.

2 thoughts on “Tomaatti-vuohenjuustopiirakka

  1. Katri sanoo:

    Munkin täytyi tulla tsekkaamaan Elsan herkut🙂 Hyvältä näyttää! Me juuri kokkaillaan uunijuureksia ja grillataan naudan sisäfilettä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s