Broilericonfit

Luulin, että confitien valmistaminen on hankalaa eikä lihasta tule samalla lailla mureaa kuin ravintoloissa, mutta tämä onkin yksi helpoimmista liharuoista tehdä. Täytyy vain maustaa kunnolla ja uskaltaa laittaa riittävästi suolaa.

3 broilerin koipireittä
2 laakerinlehteä
2-3 valkosipulinkynttä
n. 10 oksaa tuoretta timjamia
suolaa ja pippuria
n. 5 dl oliiviöjlyä

1. Asettele broilerit uunivuokaan/ pataan, ripottele pinnalle suolaa ja pippuria.
2. Laita pataan myös timjami ja valkosipulinkynnet, kaada päälle niin paljon oliiviöljyä, että broilerit peittyvät.
3. Kypsennä 125 ° c:ssa noin 3 tuntia, kunnes luut irtoavat lihoista.
4. Nosta koipireidet uunipellille ja paista 225° c:ssa noin 10 minuuttia, lisää tarvittaessa suolaa.

One thought on “Broilericonfit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s