Korpiselän mustikka-puolukkalikööri

Ystäville tuliaisiksi viety likööri kestää muutaman kuukauden tekeytyä ja vaatii silloin tällöin kääntelyä – valmistuu sopivasti jouluksi.

Ainekset:

4 dl puolukoita
1 dl mustikoita
3,5 dl sokeria
5 dl vodkaa

  • Laita puhtaat marjat lasipulloon, lisää sokeri ja vodka.
  • Sulje pullon korkki tiiviisti ja anna tekeytyä kylmässä ainakin kaksi kuukautta. Kääntele pulloa silloin tällöin.
  • Siivilöi valmis likööri harson läpi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s